Search This Blog

Loading...

Monday, July 26, 2010

diperkosa pencuri ketika tertidur

kawasan umah aku mmg agak sunyi.... rumah aku plak rumah batu 2 tingkat... agak besar utk 3 beranak... aku anak bongsu.... aku je yg tggal kat umah tu dgn mak ayah aku... mak ayah aku tdo bilik bawah.... manakala aku plak tdo sorg2 kat bilik atas.... mmg aku ske memerap kat dlm bilik... sbb besar n ske pasang radio n tv kuat2.... bkn mak ayah aku dgr pun..... dpn bilik aku mmg ade beranda n tangga... tangga tu utk umah sewa kat blakang.... so tu peluang aku utk hang out mlm2.... hahaha!!! nak dipendekkan cite la.............. 1 mlm tu aku blk lewat... aku ade bwk kunci spare utk pintu atas... aku blk dlm kol 1.30am.... mmg ngantok giler waktu tu.... aku baru blk dr clubbing...... mak ayah aku xtau aku g clubbing... klu korg nak tau, mak ayah aku teramat dan tersangat jarang naik tingkat atas.... mlm tu aku blk dlm keadaan yg sgt penat.... tp x mabuk... aku pakai dress itam yg nampak separa dada, n hanya ade 1 tali je yg menyokong dress aku tu... tali tu kena ikat kat leher... so klu cabut tali tu mmg t'lucut la dress yg aku pakai... n mlm tu aku pakai g string.... mase aku melangkah nak naik tangga, mmg aku jalan lambat2... bile aku dah bukak pintu aku terus duduk kat atas kerusi.... Dgdn x semena2 aku t'lelap kat atas kerusi.... aku igt lagi perasaan aku mase tdo waktu tu.... tiba2 aku rase lemas.... aku terasa pantat aku berair... aku igt aku mimpi... so aku pejam jgk mata... mmg aku mengatuk sgt2 time tu...... lama2 tu aku terasa ade sesuatu tgh gosok2 tetek aku.... aku terjaga........ aku cuba gerakkan kaki aku.... x boleh... tangan pun x boleh..... aku bukak mata, aku tgk ade 1 lembaga ade kat celah kangkang aku n tgh jilat pantat aku..... mulut aku, tgn n kaki dah berikat.... aku meronta nak lepaskan diri.... yg lembaga tadi asyik jilat pantat aku yg masih b'bungkus dgn G-String aku tadi n sambil tgn dia meramas lembut kat tetek aku yg dah menegang dr tadi.... kebetulan aku mmg x pakai bra g clubbing tadi.... aku cuba meronta..... dlm hati aku mmg maki seranah mamat tu... pastu baru aku perasan yg aku lupa tutup pintu... SHIT!! patutla senang je dia masuk..... mamat tadi perasan aku meronta n dia pun stop jilat pantat aku... dia bangun n dia bisik kat tepi telinga aku..... "my syg dah bgn kew??? ermmm... sedap x syg??? meh abg bwk syg pergi syurga... tp syg janji la kat abg... dok diam2 k?" sambil tangan dia masih meramas2 tetek aku dr luar dress....... "urmmm...... breast syg nie pejal n besar... sedap sgt ramas..." dia wat sore gersang kat tepi telinga aku.... aku cuba jgk nak lepaskan tgn aku... dia dah ikat tgn aku kat tepi kusi... kaki plak terkangkang... dia ikat kat kaki kusi.... DaMnn...!!! aku masih lagi cuba nak lepaskan diri... mamat tu makin rancak cium leher aku sambil tgn dia ramas2 tetek aku... aku dah makin lemas...... aku makin teransang..... "syg..... abg lucutkan baju syg k?" kata mamat tu..... dia pun tarik tali baju aku yg terikat kat leher... pup! baju aku aku pun melurut.... "urmmhhh.....!! urmmmhhhh........!!!" suara aku menahan kesedapan... aku tau xde gunanye aku melawan... dia tetap akan dapat ape yg dia nak... aku pejam mata dan mendongak ke atas... mase mamat tu pintal2 puting tetek aku yg dah mengeras tu, dia main2kan lidah dia kat pantat aku... aku dpt rasekan g-string aku lenjun sbb air aku dan air liur mamat tu.... mamat tu x puas lagi.... dia stop dan kembali bisik kat telinga aku... "abg nak lagi yang... klu syg x melawan, cepat kita smpai syurga..." aku melirik manje kat dia... dlm hati aku dah x igt ape dah... sbb dah sedap sgt... dia turun ke tetek aku... dia jilat keliling tetek aku.. aku dah makin x tahan.... slow2 dia jilat plak puting tetek aku... "urgh..... ummmhhhh....." suare aku mengeluh dgn mulut yg kena ikat.... bila dia puas jilat puting aku, dia isap tetek aku dgn gelojoh sambil 1 lagi tgnnye cuba meleraikan ikatan kaki aku... bila kaki aku dah x diikat, dia kangkangkan kaki aku seluas2nye...dia letak kaki aku kat atas tgn aku yg diikat tadi... mmg mengangkang abes time tu... smpai G-string aku terselit kat pantat aku... dia selak g-string aku... dia tolak ckit je... biji aku dah t'keluar... dgn rakus, dia isap biji cipap aku... "ummmhh.... mmmhhhh........!!!" aku x tahan... air makin byk... sambil dia jilat, dia jolok2 2 jari dia kat dlm lubang pantat aku... mula2 dia sorong slow.... pastu makin laju n kuat dia hentak... smpai air aku klua.... bila air aku klua dia bisik lagi "sedap kan yang.... meh abg bwk syg g bilik... abg nak bwk syg g syurga...." aku yg lemah cuba pejam mata je... tiba2 dia pun kluarkan sumthing kat seluar dia... alamak! pisau....!! dia acukan pisau tu kan leher aku... aku t'paku n ketakutan.... dia bisik lagi... "sowy syg.... xnak syg melawan.." dia leraikan sume ikatan aku... dia hunus pisau tu kat perut aku... dia tarik aku suro bangun... aku masih x nampak dia sbb gelap... dia pun pelok aku dr blakang n lucutkan dress aku.. "jom syg, kita jalan g bilik syg k??" x semena2, aku pegang tgn dia yg acu pisau tadi... dia t'kejut dan mengemaskan pegangan pisau dia... aku pun belai tgn dia... dia xtau sbnrnye aku dah x tahan nak main... aku pun ckp..... "Mmmhhh.... jom" gembira bkn main kepalang lagi mamat tu... terus dia kisz leher aku b'tubi2......... aku pegang kepala dia.. aku pun tarik tgn dia masuk bilik aku... dia ikut tanpa paksa... sampai je kat katil, aku trus duduk kat katil sambil dia b'diri ngadap aku... aku gosok2 batang dia yg dah keras tu.. dlm hati aku "mak aih! besar gak btg dia nie" aku makin geram.... dia plak belai2 rambut aku.. spt nak meminta sesuatu... aku plak dr tadi asyik gosok btg dia dr luar sluar je... aku jadi leka sbb aku t'pegun dgn btg dia yg besar tu... dia mungkin x tahan... dia trus bukak zip n lucutkan sluar dia... btg dia m'canak btul2 kat muka aku... dia peganag btg dia n masukkan dlm mulut aku.... "UrrmmmHhhh!!! urghhh......!!" suare aku sbb btg dia penuh kat dlm mulut aku.. dia pun pegang kepala aku dan hayun btg dia... "aahhh.... ahhh.... errmmmmmhh" suare dia menahan kesdapan... "urgh! syg... nak kluar!" dia pegang lagi kepala aku... akhirnya, air mani dia terpancut kat dlm mulut aku... mmg byk... smpai melimpah klua... mase pancut tu dia hayunkan lagi btg dia kat dlm mulut aku.... dia puas, n baring kat sebelah aku... aku bangun, dia trus pelok aku, dia tanye nak kemana.... aku ckp nak g toilet.. dia x caye n ikut aku skali...... mase aku tgh basuh mulut aku, dia perhati aku atas bawah... aku biarkan je... dia mula dtg dekat ngan aku, dia tggalkan g-string aku.... aku biarkan... dia bukak shower, dia tarik aku skali... kami kebasahan... dia amik sabun n sabun tetek aku terus.... smbil tu tgn dia yg 1 lagi dia main kat biji cipap aku... dlm hati aku kata "pandai jgk mamat perompak nie layan aku..." dia masih kat blakang aku... tiba2 dia stop n tolak aku dekat dgn dinding.. aku rase btg dia yg dah keras tu b'laga2 dgn bontot aku... dia bisik kat aku, "syg, abg nak bwk syg pegi syurga nie... tahan ye..." dia angkat kaki aku naik kat atas kolam... pastu dia bongkkan ckit bdn aku m'hala kat dinding.. muka aku n tgn aku menahan kat dinding.. dia jolok2 dulu pantat aku dgn jari dia, pastu dia amik btg dia n dia cuba cari lubang aku... dia basahkan lubang aku dgn air kat dlm kolam... "ummmHhh..." suare aku mengeluh... btg dia yg besar wat aku makin x tahan... akhirnya, btg dia jumpa jgk lubang pantat aku... dia masukkan sedikit kepala btg dia... "aahhh" suare aku mula nak kuat... "syg... tahan ckit ye yang... abg nak bwk syg g syurga, mesti syg xkan lupakan..." mamat tu bisik lalu dia tutup mulut aku dgn tgn dia... Zuupppp!!! dia masukkan btg dia dgn laju n kuat... aku makin menggelupur tahan sakit n sedap... "uhhh.... uhhh! sedap kan yang" dia benamkan btg dia kat pantat aku.. mulut aku masih kena tekup... tgn dia lagi 1 pegang bahu aku... dan........................ Pap...!!! pap...!!! pap.........!!! mamat tu Fuck aku dgn laju... "ummhhh3x......!!" tgn aku n badan aku makin x keruan.... sedap dia nak wat aku m'jerit... dia masukkan btg dia dlm2.... "ahhh... ahhh.... ahhhh!!!" "arghh......!!" makin slow dia fuck aku... pastu dia kluarkan btg dia... dia pusingkan aku... dia dukung aku masuk bilik balik... aku rase sgt best.. dia baringkan aku yg agak lemah... dia x puas.. dia kangkangkan kaki aku n tahan dgn lengan dia... dia masukkan lagi.... aku m'jerit tahan sedap... makin laju dia fuck aku.. btg dia yg besar tue wat aku nak gila tahan sedap b'tubi... dia pusingkan aku... dia angkat punggung aku.. dia doggy aku... kali nie dia pegang punggung aku... dia tarik punggung aku nak bg dayungan dia makin dlm.... aku m'jerit2 tahan sedap... sambil dia fuck aku dr blakang, dia jolok burit aku dgn jari dia.... pastu...... "arghhh.. arhhh...." dia lepaskan air mani dia kat atas bdn aku... aku terbaring lemah n t'tdo semula... aku x sedar bile dia pakai baju n blk... yg aku tau dah cerah n keadaan ruang tamu yg bersepah, n ade tali kat kerusi.... aku t'senyum.... aku masih lagi t'tanye2 sape yg fuck aku mlm tadi... aku nak dia fuck aku lagi.... smpai skrg.... aku xtau n masih t'tanye2.... klu aku kenal dia, aku xkan marah dia... malah aku akan jemput dia dtg lagi.... sbb btg dia besar n aku ske cara dia melayan aku.... ....................END................

0 comments:

Post a Comment