Search This Blog

Loading...

Monday, May 3, 2010

Dengan Plumber

ade satu hari tuh mak aku cakap, ade tukang paip nk belum kan paip kat bilik aku. so aku mcm ckp okay je lahh. then mak aku ckp kene tgk dia betul sebab banyak plumber lain datang yg buat cincai je paip tu. aku ingt mak aku ckp memain je lahh. so aku buat bodo lagi. mak aku ngn adik beradik aku sume nak balik kampung. mak aku suh aku stay kat umah tggu plumber tuh datang. lgpun aku malas nk kuar so aku stay je lah. dalam 1 jam lepas tuh aku gi mandi then bunyi loceng lakk time tuh. so balut tuala je la aku kuar. tengok plumber tuh dtang. aku suruh ar dia masuk. mase tuh dia pandang aku lain macam je. aku buat dunno je ar. then plumber tuh kene ar masuk bilik aku. then time tu jugak tuala aku nk tercabut, so terbogel lah aku depan diaa. aku tgk dia punya "adik" dh tegang. soo aku saje je lah goda dia. aku pegang "adik" dia and cakap "noty ar adik abang ni". dia dh mengigil. then aku gelak. tbe2 dia dtg terkam aku and jilat aku punya pussy. aku dh kesedapan then dia ramas tetek aku. dia rupanya ganas jugak. then aku ckp main atas katil ar, then dia dukung aku naik ats katil then bukak suar dia. aku nampak "adik" dia dh tegang gila. aku cepat gi kulum dia punya adik. perghh, sedap gilaa. lepas tuh aku godo dia lagi, then dia pun ckp nk main terus. aku on je. nie first time aku buat so sakit gilaa lahh. tapi sedap. dia mendayung lame. agak lame lah kteorang main coz mak ngn ayah aku sume gy balik kampung. dia tye aku, parents tade ke? aku ckp dorang kuar. lagi laju dia henjut. pergh, sedap ar. lagipun aku mmg teringin nk main ngn plumber en sbb tgk cite omputih satu tuh, plumber dia hot gila. aku pun mcm tak kesah lah nk main ke ape ke en? tp mmg sedap gilaa. kteorang main dekat 5 jam non stop. lepas tuh dua2 keletihan then baring kejap, tapi aku tanak stop aku gi kulum "adik" dia balik. then adik dia tegang. aku seronok tgk. kali nie aku pulak kat ats. memang style lah. lepas tuh aku ckp kat dia, dh lah pg balik. but dia ckp dia tak betulkan paip aku lagi, aku ckp betul kan lah paip tuh dulu. then dia betul kan, dan terkam aku balik dari belakang, aku main lagi dengan diaa. dia mmg tempat aku puaskan nafsu aku skangg. aku suka "adik" kau plumber. dia skang slalu dtg umah aku sbb nak main ngn aku.

0 comments:

Post a Comment