Search This Blog

Loading...

Friday, April 30, 2010

Uncle kamal



Aku ingin kongsikan satu kisah dalam hidupku.Titik hitam itu berlaku semasa aku menuntut disebuah kolej swasta.Memandangkan kolejku agak jauh dari rumahku,maka semasa cuti sem aku akan mengikut kawanku mona pulang ke rumahn papanya.Papa mona sudah lama tinggal sendirian kerana isterinya sudah meninggal.Jadi dia tinggal seorang dengan mona.

Nak Dijadikan cerita,satu hari papa mona ada urusan dibandar jadi tinggallah aku dengan mona saja dirumah.Aku bangun lambat sebab cuti.dlm pukul 2 aku pun ke bilik air untuk mandi.Kringggg....telefon mona berdering.Boyfren dia call nak jumpa kerana ada hal penting. “ julia,aku kuar jumpa boyfren aku jap..ko dok la rumah dulu ye”...”okey!!” ....jadiaku sorang sajalah kat rumah nie...hah,rasa bebas sikit..maklumlah kat rumah org kan...segan pun ada,,,

Habis mandi aku ke bilik mona untuk memakai baju...aku segera mengunci tombol pintu...aaa....terkejut aku melihat uncle kamal(papa mona) ada dalam bilik ,lagaknya seperti sedang mencari sesuatu..uncle kamal tersipu2 melihat aku yang hanya bertowel hampir terlondeh dan menerangkan bahawa dia sedang mencari satu documen.Aku tergamam,oh tidak...baru aku perasan towel yang aku pakai nie dah terlondeh sebelah...terjojol sebelah tetek aku yang pejal menggunung.Puting tetek aku yang besar dan menegang menjadi renungn uncle kamal.Aku segera membetulkan towelku..

Uncle kamal bergegas nak keluar dari bilik mona..tiba2 dia terlanggar aku ..uncle kamal rebah ke lantai..ntah macam mana,aku pula terjatuh di atas uncle kamal.habis towel yang aku pakai terburai.Aku terjatuh atas uncle kamal dalam keadaan terlanjang habis.yang paling teruk,cipap aku landing betul2 atas tapak tangan uncle kamal.kami terdiam.uncle kamal terus melihat aku yang bogel.Aku membiarkan saja dia merenung puting susuku yang tegang dan pink....aku memejam mata...tiba2 aku dapat rasakan tangan kasar uncle kamal cuba meraba biji kelentitku...ahhh....aku membiarkan...kali ini,uncle kamal,mengusap2 seluruh cipapku...tiba2 aku tersedar..aku lekas2 bangun ..aku membongkokkan diri untuk ambil towelku di lantai.,aku dah tak peduli samada dia sedang memerhatikan kemaluanku dari belakang..uncle kamal yang sedang stim menghampiriku dan mengusap2 buritku hingga berair..kelentitku berdenyut2 semasa cairan panas mengalir di muara cipapku..aku bagaikan membiarkan pak kamal menikmati kemaluanku yang tidak berlapik dan tidak berbulu kerana aku slalu shave...tiba2 kami terdengar bunyi pagar dibuka...Ah...Mona!!uncle kamal segera keluar dari bilik..

Semenjak kejadian itu,pak kamal sering memerhatikan aku...kadang2 semasa didapur,uncle kamal yang slalu berkain pelekat akan mendekatiku dan menggesel2kan kotenya yang tegang ke punggungku.Aku pula hanya memakai dress tidur berkain satin.memang boleh kurasa kehangatan kote uncle kamal yang tegang dan hangat itu menggesel2 di punggungku.

Suatu malam semasa mona sedang mandi,uncle kamal dtg mendekati aku di dapur.uncle kamal lantas menyelak kain pelekat yang dipakainya,Batang kote uncle kamal keras dan amat besar jelas kelihatan.Uncle kamal mendekati aku dengan lebih rapat.”julia,hari tue uncle dah pegang pepek julia sampai basah,hari nie uncle bg julia pegang kote uncle yg dah tegang nie..pliss julia”...aku hanya diam merenung kotenya...Uncle kamal terus menyelak baju tido ku ,lalu melucutkan panties yang aku pakai.Jemari kasar uncle kamal bermain di buritku....Biji kelentitku di gesel2 dengan jari2 nya...aaahhhh.....aku membiarkan sambil memerhatikan perlakuan uncle kamal.uncle kamal terus merentap baju tidoku hingga aku telanjang sekali lagi di depannya..kini takda seurat benanngpun di badanku.Tetek dan cipapku terserlah di depan uncle kamal.uncle kamal memberitahuku bahawa tetekku besar dan kenyal,lantas dia terus menyonyot puting susuku dengan rakus,..aku semakin stim....puting tetekku sudah tegang dua2 belah dinyonyot uncle kamal..

Uncle kama mendukungku dan membaringkan aku diatas meja dapur.Kaki aku dikangkangkan oleh uncle kamal.Aku hanya memejam mata.uhhhh...aku terasa cipapku seperti dijilat.aku membuka mata dan melihat uncle kamal sedang menjilat dan menghisap2 celahan kangkangku..biji kelentitku dihisap dan disedut2...sekali lagi kelentitku bagai kembang kuncuo...lendiran panas meleleh di lubang cipapku..Ah..nikmatnyaa....aku mengangkangkan lagi kaki dengan lebih luas untuk menyedapkan lagi pepekku yang dijilat uncle kamal..Uncle kamal bangun dan mencium bibirku,aku membalas ciumannya.Sebelah tangannya mengomol gunung mengkar didadaku,sesekali menggentel2 puting tetek,sebelah lagi tangannya ligak menggesel laju cipapku yang sudah gersang... Aku tak dapat lagi menahan keenakkan gesekan jemari uncle kamal yang semakin laju di biji kelentitku...lantas aku mengejang....creeettt..creeettt..creetttt..memancut2 air panas cipapku..Aku klimaks...cipapku bertambah gersang inginkan kote uncle kamal yang keras itu.terkemut2 cipapku menantikan kote besar uncle kamal...aku lantas turun dari meja dan menghisap batang kote uncle kamal..dengan penuh ghairah dan rakus..uncle kamal mengusap2 kepalaku...aku terus menjilat dan mengulum kote dan buah pelirnya...aku dapat rasakan batang uncle kamal kembang kuncup...uncle kamal menghayun2 kotenya kerana sedap...dia terus menarik tubuhku “julia ,suakan pepek julia ye,uncle nak tojah dah nie..”Aku pun mengankangkan kaki ku luas2..Uncle kamal terus fuck cipapku yang gersang...uhhhh...terkemut kemut cipapku yang kesedapan ditojah dengan kote uncle kamal yang besar itu...Hayunan uncle kamal semakin laju...uhhh...uhhh uncle...aku mengeluh....uncle kamal memaku cipapku sambil jarinya mengentel2 kelentitku....cairan panas byk meleleh keluar...ahhh..uncle....aku mengejanggg....ahhhh...uncle kamal menusuk dan menghentak kotenya dengan kuat.....aku kemut kote uncle dengan kuar.....sreeetttt.....air mani uncle kamal memancut2 di dalam kemaluan ku....
mona,masih lagi mandi...aku segera masuk ke bilik mona dan menegnakan pakaian...
Esoknya kami akan pulang ke kolej..uncle kamal tersenyum melihat aku...aku pula hanya tersipu2....
Itulah pengalaman aku bersama papa kwn baikku sendiri,....

0 comments:

Post a Comment