Search This Blog

Loading...

Friday, April 30, 2010

Mat Salleh Berbulu katanya..

Aku menuntut disebuah IPT swasta. Suatu hari ada pensyarah dari Oversea, UK yang dipinjamkan ketempat aku. Umurnya lingkungan 40-an. Handsome dan berjambang. Aku memang gemar melihat orang putih. kadang-kadang semasa belajar atau berbincang aku memang nak melihatnya dari dekat. dari bulu lengannya yang lebat hingga hidungnya yang mancung tak lepas dari mata aku.

hari ini ada sesuatu yang aku nak tanya secara personal. maklumlah,.masih banyak lagi aku tak faham tentang subject management nie. apa salahnya aku datang kebiliknya?

Tuk Tuk !tuk!. Who's there?. Aku jawab "Melinna". "Sorry,..air-cond is not function, i'm naked now, it's so hot. iye ke?. Aku macam tak percaya. dari lubang pintu aku mengintai. Iye la,...Mr Smith tengah berbogel kepanasan.
" You can come if you dare!". Aku tak bertangguh lagi. inilah masanya aku lihat apa yang dinamakan orang putih yang bertelanjang secara Live!!

Berdebar aku melihat dia yang sedang khusyuk membaca, tapi berbogel. Aku lihat dadanya,..peh!.Lebat betul dengan bulu-bulu yang garang. Batangnya pula terlempar lembik aje. Bulu ari-arinya pula lebat macam hutan pahang.

"Have a come Mellina". Aku tersentak. Lamunan aku dibalas dengan pertanyaan. have u seen man naked before"?. Aku menggeleng.Sesekali dia memegang dan mengentel buah pelirnya. Naik berahi aku.Mr Smith menceritakan bahawa dia memang biasa berbogel walaupun didepan anak-anaknya. kadang-kadang isterinya mempermain-mainkan kemaluannya didepan anak-anaknya, dan tanpa segan silu menggentelnya. berahi aku mendengar ceritanya.Terlupa aku untuk bertanya tentang subjek yang sepatutnya aku tanya. "can i touch it?" Seraya aku bertanya aku menunjuk kebatang zakarnya. yes!,..yes!,..with your pleasure"
Aku mula menggentel buah pelirnya dan batangnya yang besar. ada la 7 inci aku rasa. Meraung kecil dia bila aku melajukan jari-jari aku. haa,...dah tegang dah,....tegak gitu. Last sekali aku tengok batang lelaki tegang bila aku mengintai ayah aku mandi 3 tahun lepas. tapi Mr Smith lagi best,.bulunya lebat betul. habis semua bulu didadanya aku raba. Dia pun tahu perempuan asia memang suka lelaki dada berbulu. dari cerita blue yang aku pernah tengok pompuannya suka kulum batang lelaki. aku tanya pada Mr Smith" can i suck it?". Dia yang berpeluh hanya mengangguk aje.
Aku apa lagi,..dalam dalam aku 'telan' kepala zakarnya. Berdecit bunyinya. Ummmghhh!!,...Mr Smith mengerang menahan keghairahan. Sudah beberapa minit baru la 'adik' Mr Smith terpancut. first time aku melihat air mani lelaki terpancut. Syook,..

Mr Smih pulak bila dah terpancut malu-malu dia. Turun naik nafasnya kepenatan. aku apa lagi,.undur diri la,.esok-esok mungkin cipap aku dapat merasa hot-dog' barat barangkali???

0 comments:

Post a Comment