Search This Blog

Loading...

Saturday, May 1, 2010

Aku dengan Ex girlfriend amoi.teruna dan dara

Permulaan.......... Nie Consider Citer Lama.... Kalau boleh aku tak mau ingat lagi citer nie... Bukan apa takut si dia yang membaca terasa lak... Nie kisah aku ngan ex aku bila mula-mula start buat projek... Yer lar mula-mula belajar... So belum advance lagi....
Aku ngan dia nie kenal masa time tuisyen kat KL dulu, tingkatan 5 lar katakan... Dia nie Amoi yang tak macam amoi. Maksud aku dia nie tak nampak macam cina.. Mata tak ler sepet, tapi bulat macam buah limau... Badan pun kecik jer.. ada ler dalam 32-25-32 dan tinggi 154cm. Tetek pun Cup A jer.... kecik kan. Aku tau pun sebab dia sendiri yang bagi tau.... Dia nie sekolah kat sekolah semua pompuan.. Lain ler aku sekolah campur... So nak jumpa (dating) time tuisyen jer lar..... Aku kira bernasib baik sebab dapat ex aku nie sebab ada jugak 2-3 orang yang nak cucuk line termasuk ler sorang member baik aku berbangsa india. Member siap hantar kad cinta kat dia.. Aku tau sebab dia yang tunjuk kat aku... Aku tak kisah sebab aku couple ngan dia pun declare senyap-senyap. Tak mau kecoh-kecoh especially member sekolah aku.
Ok cukup ler intro dia... Aku start buat projek ngan ex aku nie bila habis tuisyen lar.... Mula-mula setakat pegang tangan pastue start ler peluk pinggang sambil gosok menggosok... Satu aku suka kat dia nie... dia tak kisah bila aku start meraba. Had pinggang jer pun... Tak pernah nak menolak atau membangkang.. Dia biar jer apa yang aku buat kat dia... Port selalu aku buat projek... Jen...Jen..Jeng...Kat tangga kecemasan tempat kitorang tuisyen... selamba tok nenek jer.. Lama-lama boring lak asyik benda yang sama jer kitorang buat... Aku mula berani-beranikan diri start cium pipi dia, dahi dia, dagu dia and then last-last terus ker mulut dia... Aku tau dia nie berhenti makan B**i start couple ngan aku.... Senang dia cakap nanti nak buat sup lidah nanti... Masing-masing takder pengalaman... so air liur pun berterabur tepi pipi dan dagu.... Nak buat macam mana... Time tue CD blue pun bukan ada macam sekarang...Berlambak...Dulu kalau ada VCR tape blue pun dah kira hebat.....
So hari-hari seterusnya lepas tuisyen jer aku mula ler lepak kat port biasa.. Semakin lama dah start advance jugak kitorang punya projek... Dia nie suka pakai baju kurung bila pie sekolah.. So bila lepak ngan aku, dia buka button kat baju dia tue... So nampak ler sikit-2 suit dalaman dia... Yeler pakai stifflest (Baju Kecik Yg Cover Bra) Betul ker ejaan aku tue... So aku pun dok usha-2 kat tempat tue...Dier tersengeh jer bila aku pandang kat situe.... Ada sekali tue aku suruh dia jangan pakai stifflest tue... dia cakap malu...sebab tetek dia kecik jer...aku tak kisah pun.... Tapi next week nyer memang betul-2 dia tak pakai pun menatang tue... Yang aku nak tergelak.... dia datang tuisyen pakai sweater panas-2 buta sebab nak cover baju kurung dia.... Tapi tak kisah ler......
So bila ex aku dah tak pakai menatang tue...Apa lagi mencangak ler adik aku 90 darjah... Senak adik aku dalam seluar tue... Masuk jer kat port tue...Aku pun senyum kat dia...sambil dok merenung bra dia yang color pink cream tue....Nampak ler sebab baju kurung putih kan... So aku pun start ler cium mulut buat sup lidah... Sambil tue ligat kepala otak aku nak mengerjakan tetek dia nie yang kecik nie... Dengan menggigil aku cakap kat dia.... 'W.S' saya nak tengok (.)(.) awak boleh tak?'.... Malu-2 lak dia dia jawab.. 'Tak nak ler..... Nanti orang nampak ler'.... Ok lar... aku pun tak nak paksa dia...Last-2 aku cakap nak selak kolar baju dia jer... Dia pun admit... aku pun terus selak sikit....nampak daging sikit jer... Dia lak malu-2 kucing tersenyum.... So Citer aku habis kat situe... Yang aku frust satu jer..... aku tak ramas jer (.)(.) dia...... Kalau aku mintak tue sure dia kasi jer..... Aktiviti aku terberhenti sekejap bila peperiksaan SPM start ler.......
Suam.......
Then habis jer SPM.. Aku ajak dia pie ZOO Negara..... Heheee... Aku ingat saja nak lepak...Mana tau aku leh buat projek kat situe lak..... So kat saner dia pakai Skirt Jeans ngan T'shirt putih jer.... Bila masuk jer kat kawasan Akuarium tue... selamba jer aku peluk dia sambil cium mulut....Tangan aku lak dok meramas bontot dia kejap kiri kejap kanan...Pie hari biasa...Mana ada orang ramai kat situe.. Sambil tue aku try ramas (.)(.) tapi dia menepis lak.... Aku try jugak sekali lagi...Dia marah kat aku...Dia cakap kang orang nampak... Sure kena tangkap...Hehe Aku gelak jer......
Pastue kitorang sambung jalan-2 kat situe...Tiba-2 hujan lebat pulak..... Aku ngan dia pun lepak bawah tempat rehat.... Hari dah nak gelap dah nie... aku rasa dah pukul 5.30 petang....Sure pintu masuk dah nak tutup.... Tapi hujan semakin lebat.... Aku tarik dia duduk atas riba aku....Selamba jer aku cium mulut ngan dia.... Ex aku dah macam stim jer...aku try raba (.)(.) dia... Melawan jugak..tapi takder lar kuat dia menepis... Aku lak apa lagi dengan penuh semangat terus buat love bite bawah leher dia sambil tangan aku meramas (.)(.) ex aku nie.... Aku ingat nak try masuk dalam baju dia...tapi pikir kat tempat awam nie... Tak jadi ler pulak... Kang naya kena belasah ngan Pak Guard...
Ada kat 15 minit jugak aku dok melumat bibir ngan lidah dia nie... Tangan lak jangan cakap ler...Kalau susu lembu aku perah...Mau 10 liter jugak aku dapat kot.....Tiba-2 dia bangun macam nak lari.. aku tarik dia... sambil peluk dia dari belakang terus meramas (.)(.) dia... Dia pun mengeluarkan bunyi Eshhhhhh..... sambil aku buat lagi love bite kat leher dia...Sambil tue aku merapatkan adik aku yang sedia keras nie kat bontot dia sambil menggosok sedap....Ikut kan hati kau mau jer aku selak Jeans Skirt dia dan gosok adik aku kat bontot dia...Ish kang ada kena charge merogol lak..........
Bila hujan berhenti jer....kitorang pun berhenti beromen then dia pun menolak aku dan terus duduk kat kerusi tempat rehat....Dia menjeling kat aku....sambil dia cakap kat aku 'Jahat' sambil tersenyum.... Aku tengok habis baju dia kesan ramasan aku..... Leher lak jangan cakap ler...penuh love bite aku..... Seluar aku dah memang basah...Jeans aku memang nampak lembab gila..... Dia betulkan rambut dia dan baju sekali....Aku try jugak selak Jeans Skirt dia...dia menepis...Dia cakap atas pinggang jer.... Aku pun pujuk dia nak tengok pantie dia... Terus dia cakap... 'Karang I jerit kang!'... Terus aku diam seribu bahasa....Aisey...Naya kang dia jerit...... So kitorang pun balik lepas tue...Sepanjang perjalanan.... dia senyap jer......
Panas..............
So citer aku tak habis kat sinie..... Bila dia start belajar kat Kolej Swasta area KL nie... Aku lak buat kejer part time kat sebuah Hotel 4 Bintang area KL jugak.... So aktiviti aku ngan dia semakin daring gila.... So bila dia takder kelas.... Aku pun malas nak kejer... So kitorang lepak kat Shopping Complex lar..... Dulu kalau siapa tau... Kat Sungai Wang ada 3 Panggung Wayang (Pawagam)... Dua kat tingkat 2, Satu kat tingkat 4 kot... Yang sekarang ada IT World..... Kalau korang nak tau... Dulu situ salah satu tempat paling clear nak buat projek......Kawasan cina beb... So selalu ler jugak aku tengok wayang sambil buat wayang kat situe...Aku selalu tengok wayang kat atas tue..Walaupun tempat kecik...tapi line clear.... Couple lain langsung tak ambik port sebab diorang pun sama cam kitorang gak...Buat Wayang!...
So mula-2 aku try gak masuk dalam baju dia sebab nak try ramas (.)(.) dia.... Dia malu-2 sambil menepis manja.....Hari tue dia pakai baju T'Shirt besar.... So aku masukkan tangan aku kat lengan baju dia... Sajer try...dia senyap jer...sambil mendesah.....Makin lama aku terus park tangan aku kat atas bra dia.... dan meramas perlahan-2.... Mata still maintain kat depan.... tapi kaki dia aku perasan tak duduk diam.... So aper lagi...aku pun meramas kuat (.)(.) dia walaupun dilapisi bra.... Rasa macam susah jer...terus aku kuar kan tangan aku dan terus menyeluk dari bawah T'Shirt dia... Tiada halangan langsung.....Aku pandang mata dia...Kuyu gila....Sah tengah stim tahap melampau.... Aku panggil nama dia perlahan-2 kat telinga dia... Dia hanya merengek manja..... Dia pandang jer muka aku...terus cium mulut ler......Kali nie aksi dia tak macam selalu..... Selalu aku yang rakus...Kali nie terbalik lak...Dia tarik kepala aku tak nak lepas dah...sambil mencium sambil meramas (.)(.) dia..... Dia lak secara terus-terusan menyedut lidah aku.......
Macam nie mau putus lidah aku.....kejap kiri..kejap kanan (.)(.) dia aku kerjakan..... Ada satu ketika aku cakap kat dia... Nak bukak bra dia.... Dia cakap selak jer dari depan.... Aku pun malas cakap banyak sambil menolak bra dia ke atas.... sambil meramas.....nasi lemak 50sen tue... Aku beromen tak lama pasal citer dah habis... Cepat-2 dia membetulkan bra dia dan tak lupa juga rambut nyer sekali..... Aku tengok dia termengah-2 sambil muka nyer yang comot dek kerana air liur aku penuh disana sini......Kami keluar sambil dia tersenyum meleret apabila tengok seluar aku basah.... Dalam hati.. aku bercakap...nanti ko....aku kerjakan ko lagi teruk lepas nie...Heheee...
Semakin Panas....
Kegilaan kami berasmara di dalam Pawagam semakin menjadi-2... Pantang dia free jer dari kelas....Cakap kat mana sajer Pawagam yang tak pergi.... REX di KL... dekat ngan Petaling Street... Federal, Cineplex di Sungai Wang... habis jadi port kitorang nak beromen.....Pernah satu hari tue aku beli tiket wayang secara berturut.... Kul 2.00 dan 4.10 petang semata beromen punya pasal....Kat maner? Cineplex Sungai Wang..... Memang gila time tue.....
Bila start jer citer kat wayang tue... apa lagi...dengan didahului mukadimah sup lidah.... (.)(.) dia terus aku ramas....Mana leh tahan kalau ramas dari luar... Aku ngan tak di ajar jer terus selak bra dia ke atas.....Tapi aku perasan satu... time operasi aku kat nasi lemak dia nie.... Puting dia cam takder ler....Aku belek-2 ngan teliti....Lorr... Puting tenggelam rupanyer.....Heheee...Tapi takper lar....Barang free...Siapa kisah... Tiba-2 datang idea aku nak hisap (.)(.) dia nie.... Aku cakap ngan dia aku nak hisap (.)(.) dia.... 'W.S... I nak hisap (.)(.) U leh tak?' Dia tersenyum jer sambil mengangkat bahu....Yes!..Dia mau ler tue..... Aku pun apa lagi terus hisap (.)(.) dia berlecup-2 bunyi nyer....Aku start belah kanan....Ish yang payah nyer....nipple dia asyik tenggelam ajer.. Aku sound kat dia... 'W.S....nipple U asyik tenggelam ler'... Dia merengek... 'Awak buat ler cam mana pun.. Bukan I leh control nipple tue nak tenggelam'.... Heheeeee best arrr ....Dia punya peluk kat kepala aku...rasa berdengung telinga aku...Pastue belah kiri lak aku kerjakan....Dia punya reaksi jangan cakap ler...Aku risau gak kalau ada couple lain dok usha kitorang punya projek.... Bukan apa.. Ex aku nie bising gila bila time projek tue.... Ish.... Aku meneruskan sedut menyedut nipple dia yang tenggelam....
Aksi kami semakin dasyat...Tiba-2 dia cakap nak tanggalkan terus T'Shirt dia... Aku pun cakap kat dia... 'U dah gila ker?'... Dia jawab.. 'I tak tahan ler'.... Aku cakap.... 'Tak boleh' 'No'.... 'Tanggal bra ajer takper...kang naya orang lain nampak'..... Dia bangun terus kuar pie toilet..... Kemudian dia datang balik duduk sebelah aku dan tersenyum...Aku seluk dalam T'Shirt dia.... Erm dah takder bra..... (Semenjak tue bila tengok wayang jer.... dia dah siap bukak bra sebelum citer start).. Aku sambung balik mengisap (.)(.) dia.... Kemudian dia menolak aku.... Dia berbisik kat aku... 'I........ nak duduk atas U leh tak?'.... Aku cakap no hal..... Dia bangun dan terus menyandar atas aku.... Aku peluk dia dari belakang sambil meramas nasi lemak dia.... Sambil love bite kat leher dia..... Adik aku jangan cakap ler... dah keras tahap melampau.... Aku try la lepas tue... Cuba parking tangan aku kat celah peha dia...Ko tahu apa jadi...terus dia melompat dan duduk kat sebelah balik....Dia cakap No! Atas pinggang jer.... Aku pujuk 'Please lar'....Sambil tangan aku terus meraba peha dia...Dia cakap 'Taknak!'..... Dia siap cakap.. 'Karang I Jerit Kang' Aku buat don't no jer... Aku terus pujuk dia..... Aku cuba bukak tali pinggang seluar Jeans Dia..... Aku cakap kat dia....'Boleh Ker?'....... Dia diam jer...sambil mengangkat bahu.... Aku tau tue dia dah bagi green light...... Aper lagi....Dengan gelojoh aku try bukak tali pinggang Jeans dia...
Kemudian dia pegang aku nyer tangan...dan bercakap.... 'I malu lar'.... Aku cakap naper lak......Die pun mengeja satu patah perkataan... Dia cakap kat situe.... "B.E.R.B.U.L.U" Aku cakap apa ada hal... 'I punyer pun semak jugak'...... Dia senyum jer..... Aku pun seluk terus dalam seluar dia...Mak I... Basah gila... Lenjun.... Aku pun meramas cipap dia...Dia dah start mengeluh panjang... Ahhhhh Auwwww.... Semua bunyi ada lar.... Dah macam citer Star Wars pulak.... Pastue aku try masuk dalam pantie dia...Memang hutan dia lebat cam hutan tropika.... Tapi apa kisah... aku cari target utama... Biji dia....Wacha...Jumpa biji amoi yang tak bersunat......Panjang beb! Aku gentel biji dia bagai nak rak... Dia punya reaksi macam orang kena sawan dah... Dengan kaki menendang-2 macam kuda gila...Terjongket-2 bontot dia dia macam naik buggy...Mata dah macam Undertaker...Putih jer nampak..... Sempat dia tarik kepala aku ke (.)(.) dia.... Dia cakap 'Ermmmm Suck It Please'.... Aku terus hisap beb! Tak bagi can dah.....
Tiba-2 dia grip kepala aku dengan kuat...Seseolah kekejangan...Aku rasa cipap dia dah kembang kuncup.....Aku cakap apa hal pulak budak nie...Dia meneran-2 cam orang nak melabor jer..... Kemudian dia dah start cakap bahasa Jerman yang aku tak paham.... Tiba-2 dia tarik aku dan gigit bahu aku..... Tu dia...Keluar air cam paip bocor dari cipap dia.... Aku ingat dia kencing...rupa nyer air nikmat dia....adaler kat 10 minit jugak aku gentel cipap ngan bijik dia....Dia secara berterusan mengeluarkan air nikmat dia sambil dia pegang tangan aku tak kasi lepas....Dia macam kelemasan dah.....Kemudian dia sebut nama aku dan..... 'AF..I Love U'.... Aku berbisik kat dia... 'Puas!'.... Dia hanya tersenyum sahaja..... Kemudian aku gigit puting dia..... Dia menjerit manja 'Aushhh Sakit...Perlahan sikit'....... sambil aku terus menjilat seluruh perut ngan dada dia...
Aku tarik tangan aku dari pantie dia.... Tue dia...basah...Hancing sikit...tengit pun ada.... Aku siap ambik bau lagi....Ahhh tak kisah ler.....Aku suruh dia pakai balik tali pinggang tue...Dia macam terpaksa dan malas.. menarik balik tali pinggang tersebut.... Aku cakap nak lagi ker... Dia tersenyum jer... Nak ler tue.....Habis jer Citer Wayang aku kuar dia pun masuk Toilet... Lama gak dia kat dalam.... Aku cakap asal lama sangat kat dia....Dia cakap... 'I belek my pussy dulu...takut my virgin layer koyak'..... Kemudian aku cakap... 'Mana ada I jolok jari I kat dalam pussy U'... Dia jawab.... 'Takder lar'... 'I tak kisah pun kalau pecah pun.... Janji U kawin ngan I lepas nie'.....Ish nak kena budak nie.... Dia tarik tangan aku masuk kan kat dalam Jeans dia.... Terkejut aku...Tak pakai pantie dah..Nasib baik bra dia pakai balik.... Dia cakap...'I tak selesa pakai pantie basah-2 nie...melekit lar'.... Heheee dia pulak gelak kat aku.... Yang aku lak terlopong macam kera berak kapor.....
So citer aku tak habis kat situe...Kitorang ada jugak buat projek kat Stadium Merdeka... Time tue MSSKL tengah berlangsung.... Aku temankan dia jer... Sambil dia cover ngan Wind Braker dia... Aku seluk tangan aku dari belakang T'Shirt dia nak squezz (.)(.) Ex aku nie.... Sambil buat lepat pisang dalam tue...Tangan aku kanan aku lak dok menggosok kat celah peha dia... Dia diam jer...Kadang-2 merengek lak jugak.... Tiba-2 datang satu pegawai sukan mana ntah sergah kitorang... Aku terkejut jugak...tapi Ex aku nie relax jer....Dia tanyar kitorang sekolah mana... Ex aku jawab selamba dah habis sekolah.... Mamat siap sound jangan berlakuan tidak senonoh kat tempat awam macam nie...Ex aku jawab lagi..Mana ada buat apa...Duduk pun salah ker...Mamat tue sikit angin terus blah.......
Tapi korang mesti pelik kan... Aku ajer buat kat Ex aku nie...Dia lak takder nak buat kat aku.... Aku pernah tanyer kat dia... Korang tau apa dia cakap... 'I tak tau ler nak buat cam mana.... Nak pegang tang mana... Mana nak buat dulu....U buat ler kat I'.....Tue lar jawapan dia....Aku tanya soalan tue beratus kali....Jawapan tetap sama.... Ahhhh tak kisah ler..Janji dia dah bagi green light..... So beratus kali jugak aku dok korek cipap dia nie...Pernah sekali tue... kat Bas Stop KL... Di Jalan Tun H.S Lee Lar.....Lepas dia habis kelas...Tunggu bas nak balik rumah... Dia letak bag dia kat atas batu penghalang Bas Stop tue...Kira macam menghalang tumpuan pandangan orang ramai kat situe ler.....Kemudian selamba dia tarik tangan aku masukkan dalam seluar dia....Ahhh Minah nie dah stim rupanyer.... Memang buas nafsu Amoi nie..... Kat bas stop pun leh jalan.......Kedudukan aku time tue kat belakang dia.....Perhhhh cuak aku!
Dan Panas.......
Aksi aku dan dia semakin daring dan panas.... Dia nie ada kakak yang menyewa kat Condo Setapak Prima.... Semua kira cina ler yang duduk dalam tue.... So aku mula takder lar ingat nak lepak kat situe... But one day tue...Kakak dia pie P.D. kat N.9 ler... ngan Bf dia... So dia ajak aku lepak situe... Mula malas gak sebab aku ada function yang kena cover kat tempat kerja aku.... Tapi dia bersungguh-2 ajak aku lepak saner....Aku pun...awek yang pujuk... Cair ler...... So aku ngan dia pun pie lepak kat Condo Setapak Prima tue.... Masuk-2 jer dalam tue....dia tarik aku terus cium mulut ler... Aku tanyer kat dia....Mana member kakak dia yang lain... 'Diorang semua ngan kakak I pie P.D. ngan BF masing-2.... Diorang tue having sex together ler kat saner'..... Aku nyer suhu badan dah naik gila time tue.... Tiba-2 rasa horny yang amat sangat....Ahhh sudah...Nie sure hari laknat kitorang hari nie... Aku dah mula pikir benda bukan-2 nie.....
Dia kemudian ambik tuala dalam bilik kakak dia bagi kat aku.... Dia suruh aku mandi ler.... Aku cakap malas ler.... Tengok jam dah pukul 5.30 petang.... Kemudian aku tarik dia duduk atas riba aku..... Aku cakap... 'W.S... I nak suck nipple U'.... Kemudian dia meluruskan badan dia sambil melepaskan T'Shirt dia sambil menyuruh aku melepaskan bra hood dia kat belakang....Aku peluk dia kemudian melepaskan bra hood dia dari depan.... Terlepas jer bra dia dari badan... aku terus dengan rakus menjilat dan menggigit manja nipple dia sambil yang sebelah kanan nyer pulak aku ramas dengan kuat.... Dia memeluk leher aku sambil mendengus...merenget manja... 'AF kuat lagi hisap'... Antara dengar dan tidak......Sambil tangan dia menarik-2 rambut aku.....
Aku memberikan arahan kepada dia...baring kat sofa tue.... Dia terus merebahkan badan dan aku terus menyerang pangkal leher dia dengan love bite....Sambil jari-jemari aku meramas (.)(.) dia...Kemudian aku menanggalkan baju hotel aku dan tidak lupa juga singlet aku.... Aku tengok amoi sorang nie dah tak sedar diri... Ntah planet mana dia sampai... Langit keberapa dia lepas... Aku dengar cuma rengekan Ahhh Ouhhhh Ishhh Esssss Ashhhhh dan macam-2 lagi ler......
Badan dia jangan cakap ler....Penuh ngan kesan gigitan aku...Air liur pun penuh satu badan dia.....Bila aku terpandang jer kawasan segi tiga emas dia tue...Tiba-2 keinginan aku untuk melakukan seks pun menebal didalam kepala otak aku... Aku terus merenung kawasan tersebut walaupun masih dilitupi seluar Jeans nyer...Aku kemudian mengambil keputusan untuk meraba segi tiga emas dia dari luar... Dia mendengus kuat sambil memegang tangan aku.....Dia menekan tangan aku ke kawasan cipap dia dengan lebih kuat lagi.....Macam orang mengigau dia meracau macam kena demam panas.....Aku yang dari tadi sekadar memerhati kolam kesayangan dia tue pun terus mencium di sekitar pusat dia......
Aku yang tidak tahan melihat keadaan begitu... memberhentikan aktiviti aku.... aku terus menarik tali pinggang yang ada di Jeans nyer.....Kemudian aku terus menarik Jeans dia dari tubuh nyer... dia masih memejam mata tika kala aku melepas kan seluar tersebut....Tue dia... Sebuah pemandangan indah... Dengan pantie putih yang transparent... nampak dengan jelas hutan dan semak samun yang aku pikir tidak pernah dia buang......Biji kelentit dia pulak tersembul panjang terkeluar.....( Siapa yang ada awek cina....Boleh tau macam mana panjang biji yang tak sunat nie)..... Awek aku nie kurus jer...So busut dia takder lar tembam sangat....Adik aku yang mengeras dalam underware pula menyebab perut aku senak.... So aku pun turut menanggalkan seluar dan tidak lupa juga underware aku......
Aku pun terus memeluk dia sambil membuat sup lidah....Dia yang membuka mata... kemudian terbeliak matanya apabila memerhatikan aku telah telanjang bogel.... Tetapi aku terus memeluk sambil tangan aku maramas nasi lemak dia... Dia memejam mata kembali sambil merengek manja..... Tika dan saat itu aku meramas cipap dia dari luar pantie dan kemudian memicit-2 biji nyer....Dia tenggelam didalam cumbuan aku sambil mendesah-2 dan merengek menyebut nama aku........Hampir 5-6 minit aku memperlakukan sebegitu rupa ke atas tubuh nyer...dan akhirnyer dia kekejangan akibat kesampaian.. Habis banjir di sekitar lubuk emas tersebut .. Aku tekad untuk melurutkan pantie nyer selapas itu.... Aku yang tengah menggigil penuh nafsu menarik perlahan-2 panti nyer....Dia masih memejamkan mata apabila aku menarik perlahan pantie dari tubuh nyer.....
Selepas pantie nyer aku lepaskan... aku memerhatikan kolam nyer dengan penuh nafsu... Terdetik hati aku nak menjilat kolam nyer.... Tapi apabila teringat peristiwa lampau di pawagam.... Bau hancing dan tengit... Membantutkan hasrat aku untuk melapah biji kelentit nyer... So aku ambik keputusan sekadar menggunakan jari untuk memuaskan dia..... Tak sampai seminit aku terfikir... Apa ler bodoh sangat... Hidangan di depan mata... Kenapa tidak diturun kan sauk di dalam kolam nyer..... Aku dah buat keputusan time tue...Tak kira aper jadi... Aku memang nak rasmikan kolam kesayangan dia nie... Tak kira ler kalau kena charge ROGOL sekalipun.... Air dah naik atas kepala beb.....Mana tempat mau buang...Bilik air.Tong sampah... Ahhhh biarkan....
So aku pun mendukung dia kedalam bilik kakak dia.... Dia pula hanya mampu memandang aku dengan penuh harapan dan bernafsu... Didalam bilik kakak nyer aku lihat gambar kakak nyer bersama-2 BF nyer... Dengan keadaan penuh erotik dan seksi... Ada yang tengan berpelukan...Tengah bercium... Ada yang memangku diatas riba dan yang palik menarik perhatian aku dua gambar kakak nyer didalam selimut bersama BF nyer yang aku pasti tiada pakaian di tubuh mereka.... Dan satu lagi gambar BF dan kakaknyer sedang berpelukan dari belakang sambil meramas (.)(.) nyer dari luar baju...Ahh biarkan.. Bukan jadi masalah aku semua tue.....
Selepas aku melepaskan dia diatas katil tersebut secara perlahan-2.... Dia menarik aku ngan manja dan kami terus berciuman sambil aku tarik tangan nyer untuk menyentuh adik aku yang keras gila... Heheee saiz adik aku takder lar panjang dan gemuk macam didalam citer yang selalu aku baca kat dalam Forum nie... Sekadar saiz orang melayu biasa ajer.....Dia sekadar memegang adik aku dan aku pula meramas (.)(.) dia kiri dan kanan.... Dia sekadar merengek manja dan terus memejam mata mungkin menantikan apa tindakan aku seterus nyer........
Aku pun mengangkat sedikit bontot nyer keatas sambil membuka lebar kedua-2 kaki nyer.... Almaklum ler....Time nie masih tiada pengalaman... CD Blue bukan nyer ada..... So kami berdua kekurangan foreplay secara bersama kerana target aku hanya untuk menghunuskan keris ke dalam sarungnyer.... Aku dengan perlahan-2 menurunkan adik aku ke kolam nyer.. Tanpa membuang masa .... Aku menekan perlahan-2 adik aku ke kolam nyer apabila Topi Jerman aku mencecah di bibir kemaluannyer... Sambil itu aku melihat wajah nyer yang seolah-olah menahan sakit apabila dia menggigit bibir nyer sendiri..... Dan aku tekad untuk meneruskan aksi aku apabila menekan lebih kuat lagi kedalam kemaluannyer..... Dia menjerit perlahan sambil aku melihat adik aku terus mara kedalam kolam dia... Urat di bahagian adik aku semakin timbul apabila ku perhatikan....Prapp pendek sahaja bunyi dia apabila aku berjaya memecahkan selaput dara nyer....Auchhhhh dia menjerit kecil sambil mencengkam belakang tubuh aku.....Aku lihat wajah nyer berkerut sambil mulut nyer ternganga besar.... Aku pun mencium bibir nyer sambil mebiarkan adik aku berendam lama didalam kolam nyer....
Kemudian aku menarik kembali perlahan-2 adik aku dari kolam nyer sambil aku memeluk tubuh nyer dengan penuh erat agar dia tidak terlalu terasa kesakitan akibat selaput dara nyer telah pecah.... Selepas 2-3 kali menarik dan menyorong...aku lihat dia mula selesa dengan permainan adik aku didalam kolam nyer......Kini dia mula merengek manja dan mendesah penuh nafsu.... Yang aku pula semakin menggila mendayung didalam kolam nyer.....Ada ketika dia telah mula menjerit kesedapan dan kaki nyer menendang-2 macam kuda gila dan tiba-2.......... Dia senyap dan aku terasa adik aku disirami air panas-2 suam... Dia dah sampai dan aku perhatikan dia kekejangan yang amat hebat akibat dari rangsangan di kolam nyer itu......
Aku juga tidak tunggu lama.... Selepas beberapa minit dia sampai...akibat kemutan yang amat hebat dari kolam nyer.... maklum lah kali pertama dibajak sawah nyer....Aku telah terasa adik aku akan mengeluarkan air azimat nyer tidak lama lagi.... Aku terus mendayung dengan penuh laju dan laju... Dia pula sekadar memejam mata sambil mendesah perlahan dan..... Booommm air azimat aku terkeluar laju di dalam dasar kolam nyer...... Dia pun turut memeluk kuat pada tubuh aku dan menjerit kecil Ermmmmmm dan aku pulak Ahhhhhhhhh...... Kemudian kami pun senyap seketika.... Aku rasakan 3-4 kali juga air azimat aku terpancut keluar didalam kolam dia....Aku kemudian mencabutkan adik aku yang semakin layu dari kolamnyer....Dia hanya tersenyum lemah apabila aku memerhatikan wajah nyer yang penuh lesu itu..... Sah lepas nie confirm dia bunting sebab laju semacam jer aku lepaskan air azimat aku didalam kolamnyer...Dan dia pula di dalam keadaan yang sihat.....Aku tengok kat cadar tue ada kesan air azimat aku dan kesan darah dara dia.... Aku pun belek adik aku... pun ada darah kering kat situe...Aku tersenyum puas kerana operasi perasmian majlis telah selamat aku lakukan......
Timing aku main ngan dia nie aku rasakan tidak lama... Mungkin didalam anggaran 20 minit ajer.... Tidak banyak gaya yang dapat kami lakukan..kerana masing-2 kekurangan pengalaman.... Itu aku akui ler..... Aku kemudian merehatkan diri di sebelah Ex aku nie dimana dia hanya terbaring lemah sambil melepaskan lelah akibat serangan aku yang rakus tadi.....Nafas nyer seperti seorang atlit sukan yang baru lepas menamatkan acara larian 100meter jugak ler....Aku kemudian memeluk dia dari tepi sambil memberikan satu ciuman di tepi dahi nyer tanda terima kasih kerana membenarkan aku melakukan hubungan seks tanpa halangan....Penyerahan dia secara menyeluruh amat aku hargai.....Aku juga turut meramas (.)(.) dia yang masih tegang itu....
Kemudian dia pun bersuara.... 'U nak lagi ker?'...... Aku sekadar tersenyum lemah sambil menganggukkan kepala tanda mahu lagi permainan kami diteruskan..... Tiba aku terfikir nak tanya kat minah nie yang aku dah pancut air azimat kat dalam kolam dia.... 'W.S.... AF dah pancut dalam pussy U ler... cam mana?'..... Dia gelak jer... 'Kalau I pregnant...U kawin ler ngan I'.... sambil dia memeluk aku ngan erat lagi....
Nak buat cam mana...dah sedap punya pasal...mana sempat nak tarik kasi pancut luar kan.... So aku admit jer lar kalau kena kawin ngan dia nie......Anak tue anak aku jugak... Tapi dia bersuara kat aku jangan risau ler...... 'I dah sebat my sister punya pil perancang... Dah dekat seminggu I melantak pil nie'.... sambil menunjukkan pil tersebut yang tersimpan di tepi kepala katil tempat aku berasmara tue..... Fuh lega hati aku lepas dengar dia cakap cam tue.... Dia tau aku mesti pancut dalam punyer kalau first time main nie....
Apa pun dia cakap kat aku kalau dia pregnant sekali pun dia tau mana tempat nak gugurkan baby tue sebab kakak dia dah bagi tau kat mana klinik tue... Aku tak berapa setuju sangat ngan pendapat dia... Bukan apa...boleh membahayakan nyawa dia jugak dan baby tue tetap anak kami berdua juga.......Dia cakap kat aku yang kakak dia dah dua kali gugurkan anak sebab pregnant akibat kena buatan Bf dia tue.... Member-2 kakak dia pun sama gak......Ahhh lantak ler....janji aku puas dapat lanyak amoi sorang nie....Aku tanyer kat dia nie samada dia menyesal tak main ngan aku.... Sejak dia couple ngan aku... dia dah ready aper pun yang terjadi kat diri dia..... Dia pasti satu hari nanti aku akan main ngan dia dan dia regret yang dia hilang dara ngan aku sebab dia sayang gila ngan aku...Terharu gak! Malam tue... bilik kakak dia tue jadi tempat aku berWrestling ngan dia nie....Time datang jahat aku tue... Dia nie tidur mampus... Kalau bom meletup pun tak sedar... So aku pie celah kangkang dia.... Kolam dia yang tengah kering tue saja aku gesel ngan adik aku... Tengok dia macam tak sedar jer...terus aku rejam ngan adik aku...... Terkejut member sambil terjerit-2 sambil mulut terlopong dan mata membulat besar..... 'Auhhhhhh Sakit Ler AF...Ahhhhhh Koyak Cipap I Nie'..... Aku tarik adik aku sikit.... tengok ada darah lagi.... Aku tak tau naper tapi puas jugak aku buat gitue..Cam Sadis jer...Kejam pun ada...Heheheee...Tapi dia takder ler marah sebab dia dah mula tau citarasa aku yang suka main ganas-2 nie......
Aku lepak kat rumah kakak dia nie ada dekat 4 hari jugak.... Masuk hari kedua dia dah ok sikit....Jalan pun takder terkengkang-2 dah.... Aku ada cakap kat dia aku nak main belakang... Korang paham maksud aku kan... Main ikut dubur ler.... Tapi dia tak kasi sebab sakit kat kolam dia pun belum hilang lagi.... Tapi aku peduli ape... Tengah dia tidur aku taji belakang dia... Aku sapu adik aku ngan losyen kakak dia....Tengah dia tidur aku masuk perlahan-2 kat saluran dubur dia.... Terjerit terlolong-2 dia aku kerjakan....Dia cuba nak melepaskan diri...Tapi ngan fizikal aku yang tinggi cam galah nie... maner ler dia larat.... Sampai aku terpancut jugak ler dalam dubur dier.... Lepas habis jer aku main...aku tengok kat saluran dubur dia macam rabak.... Dia lak masih tertirap dengan nafas yang tak teratur.... Aku tanya dia marah ker.... Dia cakap kat aku kalau nak main macam tue... Kejutkan ler dia....Bukan nyer tak kasi.... Cam kena liwat jer dia rasa... Aku pun cakap kat dia... Memang aku liwat dia pun....Dia gelak jer....Pastue dia suruh aku angkat dia ke bilik mandi dan kitorang mandi sama-2... So itu laar citer aku...
Aktiviti aku berterusan ngan dia di Genting, Hotel Murah selain dari rumah kakak dia....Kakak dia ada pesan kat aku...kalau nak main ngan adik dia...jangan buat kat luar.... Buat kat rumah dia jer... Dia takut aku kena tangkap khalwat... Dia risau jugak... Bila sorang member dia keluar dari rumah tue sebab nak kahwin.... Terus dia suruh adik dia duduk kat bilik tue....So aku pun kadang-2 bermalam kat situe ngan Ex aku nie.....Kadang-2 boleh dengar jugak kakak dia ngan BF main... Member yang lagi satu bilik pun 2 kali 5 kalau main... Bising nak mampus

0 comments:

Post a Comment