Search This Blog

Loading...

Wednesday, November 2, 2011

dihenjut bapa tiri di Highway

Mak dengan ayah aku berpisah masa aku Tingkatan 3. Ayah aku dengan segera kahwin balik dengan andalusia. Mak aku tak kahwin, tapi boleh tahanlah pakwenya sana sini. Akhirnya dia kahwin duda anak tiga dua tahun lalu.

Aku pun hairan juga kerana dalam ramai-ramai boyfriendnya yang kaya, dia pilih duda tokey kain tu. Tapi aku akui bapak tiri aku tu handsome dan romantik orangnya. Dia pun sayangkan aku sebab aku je yang duduk rumah sebab masih sekolah.

Lepas SPM aku dapat Pangkat 3 je, dia suruh aku tolong mak dan dia berniaga kerana bisnes semakin besar. Okelah tu, sebab duit aku tolong berniaga pun lebih banyak daripada gaji abang kakak aku yang kerja eksekutif di opis besar.

Bapak tiri aku ni asalnya orang Thailand dan handsome dan besar tinggi orangnya sebab bapak dia Arab. Siam + Arab = SiRab. Ha - ha! Dia dah lama dapat kerakyatan sini tapi selalu balik Thai ambil barang untuk bisnes keluarga kami. Mak aku selalunya ikut tapi ada sekali tu dia suruh aku je pergi temankan sebab ada banyak hal yang terpaksa dia uruskan. Tapi hari tu banyak hal, kita orang bertolak dah lewat malam.

Hujan mula turun ketika kami melepasi Behrang dan makin lebat sampai tak nampak jalan. Bapak aku cakap lebih baik stop dulu kat hentian sebelah seterusnya sebab dia pun agak letih. Kami pun susur masuk, tempat tu entah kenapa agak gelap malam tu dan hanya ada dua lori besar yang berhenti rehat.

Bapak aku parking paling jauh dari lori tu di kawasan paling gelap. Dia kata dia nak tidur sekejap sementara tunggu hujan reda dan suruh aku rebahkan kerusi dan baring. Okelah, aku pun baring tapi tak boleh tidur sebab sejuk dan aku rasa nak terkucil. Aku mintak bapak aku temankan pergi toilet, dia ambik payung dan peluk aku supaya tak basah. Tapi basah jugak sebab hujan lebat sangat.

Bila masuk semula dalam SUV, aku dengan dia dah separuh lencun. Dia pergi kat tempat barang dan ambik beg suruh aku tukar baju. Dia bukak baju dia dan lap badan, lepas tu bukak seluar dan pakai towel je.

Aku serba salah tapi aku dah kesejukan walaupun air-cond dimatikan. Jadi aku pun ke belakang tutup badan dengan towel sambil cuba buka t-shirt yang basah. Masa nak buka bra paling susah, nak pegang towel lagi dan aku terpaksa berpaling menghadap belakang kenderaan sambil tangan aku cuba buka cangkuk bra. Masa tulah aku dengar suara bapak tiri aku betul-betul di belakang aku.

"Mari pakcik buka kan."

Aku terdiam tapi biarkan saja sebab tangan dia dah masuk ke dalam towel dan membuka cangkuk bra aku. Bila dah terbuka, tangannya masih di belakang aku dan nafasnya terasa pulak di tengkuk aku. Aku matikan diri.

Masa tulah towel aku jatuh dan posisi aku betul-betul memalukan dengan bra yang separuh tertanggal, seluar yang lencun dan bapak tiri aku separuh bogel berada rapat di belakang aku.

“Yan sejuk, kan?” dia bisik kat telinga aku dan masa tu aku rasa tangannya perlahan menolak bra aku yang separuh tertanggal.

Aku tengok je bra tu jatuh atas tempat duduk.

“Pakcik nak buat apa ni?” aku tanya balik dengan cool.

Dia tak jawab sebaliknya cium tengkuk aku, buat butterfly kisses. Tangannya merayap terus ke tetek aku dan meramasnya perlahan tanpa langsung usik puting yang memang dah menonjol kesejukan. Terer romen la dia ni, kalau boyfriend aku tahu syok dia je.

“Kereta kita ni lebih besar daripada Kancil, Yan,” bisiknya lagi.

Celaka bapak aku ni, dah sah mengendap projek aku dengan boyfriend aku minggu lepas kat garaj - tapi tu cerita lain. Okelah tu, duduk saja tunggu hujan pun boring, lagipun bapak tiri aku ni handsome dan macho. Bolehlah...

Dipendekkan cerita, selepas dia menguli dan menyonyot tetek aku diselang seli dengan french kiss kami, aku pun mengangkang luas di seat belakang kereta yang direbahkan dan bapak tiri aku menyonyot pantat aku pulak.

Tak boleh nak cakap sedapnya sampai lencunlah muka bapak tiri aku dengan air aku tu. Dia sengih je lepas aku klimaks kali ketiga dan bangun cium aku dengan mulut yang masih basah dengan air pantat aku.

Towel dia dah lama terbarai tapi tulah masanya aku nampak konek Si+Rab tu yang tebal dan panjang dan jugak di trim kemas macam dalam cerita blue. Takdelah serabut macam sabut kelapa.

Aku tarik bontot dia ke muka aku, lepas tu aku jilat, hisap dan lenjan konek dia dengan mulut dan lidah aku. Air pantat aku macam bah kat Kelantan dapat konek power, TKO konek boyfren aku.

Dipendekkan cerita lagi, dia kangkangkan aku luas dan sondol puki aku atas bawah kiri kanan. Dia punya henjut betul-betul dahsyat entah berapa kali aku jerit tapi aku tak peduli sebab aku memang suka kena hentak kuat-kuat dan takde sapa pun dengar dalam hujan lebat tu.

Aku terbang ke langit ke-40 dengan bapak tiri aku dan yang paling best masa dia tembak air mani dia dalam lubang pantant aku berkali-kali, aku menggigil kesedapan. Huh, lazatnya tak terperi! Macam ni rupanya rasa Konek Si+Rab, patutlah mak aku gilakan dia.

Kita orang teruskan perjalanan malam tu dan tak berhenti lagi walaupun pantat aku mengemut-ngemut kebasahan dan konek dia mencanak tegang nak main. Kita orang hanya berhenti selepas masuk ke Thailand dan sewa hotel dan main enjut-enjut seharian.

Bapak tiri aku telefon mak bagi tahu kami lambat sebab kereta ada masalah. Lepas tu kami teruskan urusan bisnes dan sewa hotel lagi supaya dia dapat menyodok pantat aku.

Selepas balik ke Malaysia, hidup kembali seperti biasa, bapak dan aku tak berani sangat sebab bapak tiri aku memang sayangkan mak. Lagipun bisnes kami kenalah jaga. Lagipun katanya mak aku pandai main dan kerana itulah anaknya pun pandai jugak.

Aku tak kisah sebab aku dapat dua batang. Batang boyfriend dan batang konek bapak tiri yang aku lenjan hanya bila kami ke Thailand. Mak dah jarang ikut kami. Sesekali bila mak tak ada rumah aku curi-curi enjut juga dia dia di sofa atau dia kangkangkan aku dan sondol aku di meja makan kat dapur. Sedap woo...

Kawan bini,Nurse Zana

Aku adalah seorang yg berjaya, berusia 37 tahun mempunyai 3 org anak. Isteriku namanya Aida merupakan seorang doktor. Nak katakan kami ni kaya taklah sangat. Cuma mampulah jugak kalau dlm 2…3 kali seminggu tu makan kat restoran 5 bintang.

Rumahtangga aku pulak mmg bahagia kalau ada selisih faham tu biasalah kan. Mana ada rumahtangga yg langsung tak ada ribut taufan sekali sekala. Kalau ada yg dakwa rumahtangga dia tak pernah ada masalah, itu menipu namanye.

Aku ngaku yg aku ni bukanlah seorg suami yg baik ataupun jujur ngan isteri ku. Pernah jugaklah aku curang ngan isteri ku. Sememangnye aku punyai nafsu yg ….. (entahlah mungkin pada ni tak pelik lagi kut)

Aku lebih teransang pada bini org. Kalau diberi pilihan antara bini orang atau anak dara….semestinye aku akan pilih biniorg. Bglah anak dara rupa mcm ratu cantik dunia sekali pun…aku akan tetap pilih biniorg…(biniorg tu mestilah yg oklah…..kalau tak ok sapa yg nak….kan?).

Aku tak pernah kenal ngan nurse satu hospital ngan wife aku ni. Selama ni kalau umah aku ada buat open house ke…tak pernah pun dia dtg. Nak dijadikan cerita, hari tu kereta bini aku ada kat workshop so terpaksalah aku kena ambik dia balik keje. Biasanye kalau aku tunggu wife aku ni selalu jugaklah aku masuk dlm hospital tu. Ward gynaecology tu ramai jugaklah aku kenal…tapi nurse ni mmg aku tak pernah tengok.

Tengah berbual ngan doktor2 dan nurse2 kat situ….aku terpandang sorang nurse ni. Mmg rupa…badan dia ni buat aku tak senang duduklah. Bernafsu. Tengah sembang2 tu aku pun buat2 senyumlah….ada sorang dr kat situ mcm perasan sambil aku borak2 aku duk asyik pandang nurse tu. Tiba2 dr tu panggil nurse tu introduce kat aku. Kami pun salam2lah.

Nama dia Zana (nama tipu…takan nak bg tau nama betul kut). Lepas salam tu dia pun terus sambung keje. Wife aku dtg dan kami pun baliklah. Aku Tanya wife aku nurse tu. Wife aku kata dia baru join ..sebelum ni dia keje kat hospital kerajaan. Umur dia 31 tahun anak 1. Rupa dia nak kata lawa sgt tu taklah sedap mata memandanglah katakana.

Tapi aku suka body dia….agaknye dlm 36B 30 36. Aku ni suka badan cam tu…berisi sikit. Bodi mcm model bukan taste aku. Sampai balik umah pun aku terbayang nurse tu….cara dia berjalan…ermmm mmg mengancamlah.

Aku tanam niat camana nak kenal ngan nurse tu. Tapi aku buntu. Bukan senang….dahlah dia tu satu tempat keje ngan bini aku. Aku sebolehnye nak ngelak dr ada affair ngan bini org yg satu tempat keje ngan bini aku ni…..byk masalah akan timbul. Sebelum ni bukan takde yg aku berkenan….pernah dulu aku berkenan kat dr sorang tu….lawa mmg lawa…anak mami, rupa mcm Amisha Patel.

Sapa yg minat kt filem Hindustan taulah…kan? Tapi aku tak sanggup. Dgn nurse ni lain mcm sgt rasanye….rasa mcm tarikan dia tu kuat sgt… putih kata ada chemistry. Puas aku fakir camana nak mulakan sampai aku tertidur. Sehinggalah dlm 4…5 hari aku pun malas nak fakir sgtlah pasal nurse tu.

Satu hari tu aku balik dr ofis dlm pukul 7.30pm. Bila masuk dlm umah terperanjat aku nurse Zana tu ada dlm umah aku. Kalau pembaca semua adalah masa tu….mmg akan gelak sakan kat aku. Aku kaku berdiri dlm 2…3 min jugaklah. ….bayangkanlah… bila tengok dia tengah duduk atas sofa kat living room tu.

Aku tersentak bila wife aku cakap si Zana ni tumpang balik jap sementara tunggu suami dia dtg ambik. Suami dia tu pengurus kilang di keramat. Rumah aku plak kat bukit antarabangsa so tak jauhlah. Barulah aku tau dia dtg umah aku tu bersama ngan bini aku. Kami makan mlm bersama. Tapi aku tak byk cakap. Tapi aku asyik duk perhatikan dia jer.

Apa yg bini aku borak ngan dia aku tak ambik kisah sgt. Bila dah makan semua dia bangun nak cuci tangan aku duk perhati je badan dia. Dia pakai track suit ngan sleeveless t shirt.ketat. Mata aku tak lepas dr tenung buntut dan dada dia. Sejak dr hari tu dia boleh katakan hari2 singgah umah aku dulu sementara tunggu suami dia dtg ambik.

Sehinggalah satu hari tu, dlm kul 8 mlm, wife aku dpt call dari hospital ada patient yg terpaksa bersalin cara ceasar…ada complication. So wife aku pun pegilah. Tinggallah aku, dia , maid aku dan anak-anak aku.

Sampai dlm kul 10 lebih anak2 aku naik tidur. Maid plak biasanye kalau takde apa dia berperaplah dlm bilik dia. Dia call suami dia, suami dia kata ada machine breakdown so production takleh jalan.

So terpaksalah suami dia settlekan dulu masalahnya dulu. Kat living room tu tinggalah aku ngan dia. Macam2 ceritalah kami borak. Sambil borak2 tu …aku ni mcm biasalah mata terpaku kat dada dia….kalau dia bangun jer aku tenung kat punggung dia bulat macam Jlo.

Lama-lama aku tak tahan….dah rasa stim semacam. Aku bangun nak ke dapur nak buat air dia…dia kata takpe dia buat sendiri….wife aku pun selalu cakap ngan dia…kalau rasa nak minum ke makan ker buat mcm umah sendiri.

Dia bangun ke dapur buat air. Aku ikut sekali ke dapur berdiri membelakangkan dia. Dia kata kat aku yg ikut sekali ke dapur tu tak percaya kat dia ker. Aku kata takdelah camtu…Cuma kalau dia tak jumpa cari gula ke susu ke senang aku tunjukkan… dlm pada tu aku cukup bernafsu. Aku dtg dekat ngan dia dr belakang. Entah macamana setan dah rasuk abis dah.

Aku betul2 berdiri belakang dia…..aku pegang bahu dia….gosok-gosok…dia terkejut. Aku terus pegang bahu dia…sambil aku cium leher dia. Dia suruh aku lepaskan dia kata jangan buat camtu. Aku terus cium leher sambil tangan aku gosok-gosok lengan dia….mulut dia mmg terus berkata jangan….jangan…tapi setakat mulut jerlah….sambil biar je aku cium leher dia. Aku dpt rasa dia dah naik biji-biji kat lengan dia.

Aku terus cium leher dia ….tangan aku mulalah peluk dia..sambil pelan-pelan ramas tetek dia.
Dia dah tak tentu arah….aku tau dia stim tapi rasa serba salah.

Aku teruskan lagi …ramas2 tetek dia dr belakang…..tiba2 jer terus dia pusing mengadap aku….belum dia cakap apa2 terus aku cium mulut dia…sambil tangan aku raba buntut dia pulak. Dia Cuma biarkan aje tapi aku tau dia dah teransang. Tangan masuk dalam baju dia…selak bra dia. Puting tetek dia pun dah keras.

Aku gentel-gentel….sambil terus beromen. Suara dia dah tak tentu arah. Aku tau masa tu aku tak sia sia kan…aku akan masukkan jugak batang aku dalam cipap dia. Sebelum aku terus nikmati seluruh badan dia sambil berdiri. Satu persatu pakaian dia aku bukak….dia diam …biarkan aje.

Aku terus isap puting dia…sambil tangan merayap kat celah kangkang dia….dia memang dah stim….air cipap dia pun dah banyak. Aku aku pusingkan dia membelakangkan tarik sikit buntut dia yang bulat tu….aku pun keluarkan batang aku masukkan dalam cipap dia kami main doggie sambil berdiri.

Masa main sorong tarik tu…aku suka cara dia mengeluh…memang buat aku lebih horny. Hinggalah dalam 30/…40 minit aku climax. Aku berborak ngan dia sambil berbogel kat dapur…borak punya borak….kami pun main lagi…kali ni aku duk atas kerusi makan…dia duk atas aku sambil mengadap….hinggalah dia climax 2 kali.

Lepas dlm 1 jam kite orang main untuk 2nd time tu suami dia pun call nak ambik dia.

Sejak dr ari tulah….aku selalu main ngan dia. Kalau susah sgt aku akan check in kat hotel lepas keje. Pernah jugak main dalam kereta. Hubungan kami masih lagi kekal sekarang ni. Pandai makan pandai simpan seperti kata orang